A húsvéti dekorációk királya: Butlers


Több lakberendezési webshop tartalmát és végigböngésztem az utóbbi napokban, ezért is merem kijelenteni, hogy az idei tavasz legszélesebb termékkínálatát a kika mellett a Butlersben kaphatjuk meg. A színes kiegészítőkön kívül hódítanak az arany és rozé arany dekor elemek.


Húsvéti hagyomány a kézműves tojások készítése, de ha nincs időnk tojást fújni és kifesteni, akkor sincs aggodalomra semmi gond: több mint 10 féle színes tojás közül választhatunk a Butlers húsvéti kínálatában. A számomra kedvenc tojásokat a képen láthatjátok, darabja 1 290 Ft. Szerintem klassz díszek lehetnek a húsvéti barka ágakon. A tojásokat 12, illetve 6 darabos csomagban is megvehetitek a német webshopban.

A porcelán díszek szinte alapkellékeknek mondhatóak nagy ünnepekkor, ez most sincs másképp. Nekem kifejezetten tetszik, hogy csak a nyulak füle van aranyra festve, de porcelán nagyrésze fehér. A díszeket a képen láhatjátok, hogy őszinte legyek nekem az első nyuszis dísz elég bizarr. Darabja 4 990 Ft, itt megvehetitek.

A tavasz legfőképp a természet és a virágok miatt imádjuk, az viszont tény, hogy a frissen vágott tavaszi virág maximum 4 napig képes megtartani szépségét, még akkor is ha naponta visszavágjuk a szárát. Erre kínál megoldást a Butlers az igényes művirágaival. Kétféle tulipán szerezhetünk be: vázába való illetve cserepes tulipánokat. Az előbbi tökéletes kiegészítője lehet a barka ágaknak, illetve festett színes tojásoknak. Ha ár-érték arányban kellene különbséget tenni: én a cserepes művirágra szavaznék, hiszen mindkét fajtának darabja 2 990 Ft. A virágokat itt megnézheted.

A Butlers festett húsvéti tojásaival harmonizáló vázákat is megvásárolhatjuk, darabja 1 290 Ft. A vázák mellett beszerezhetünk még müzlis tálat (1 290 Ft), tojás tartót (690 Ft), tányérokat (1 690 Ft) és bögréket (1 490 Ft) is. Bár szerintem nem szerencsés ennyi mintát keverni otthonunkban, ha a mintás vázák mellett döntünk, érdemes kevésbé színes tojással feldobni húsvéti díszítésünket.

A Butlers teljes húsvéti díszkínálatát itt nézhetitek meg, emellett jó ötleteket szerezhettek a Butlers tavaszi kinálatából is. Ha kíváncsiak vagytok a korábbi húsvéti bejegyzésre, akkor kattintsatok ide. Kellemes húsvéti készülődést kívánok!