Designer webshopok, amiket érdemes böngészni

Ha lakberendezés, akkor a legtöbben szerintem először az IKEA-ra gondolnak, mert minden egy helyen van, a kanapétól a törölközőig minden megvásárolható. Ezenkívül pedig a termékek ára, ami az emberek zömét az IKEA-hoz hasonló boltokba vonzza. Természetesen semmi gond nincs a "szereld össze magad" termékekkel, mert szerintem azt már megtanultuk, hogy ami olcsó, az nem feltétlenül silány minőségű, viszont érdemes nagyobb perspektívában szemlélni az otthonunkba szánt elemeket.


Szokták mondani, hogy kicsiny országunk évekkel van lemaradva az aktuális trendeket illetően, - csak hogy egy kézzel fogható példát mondjak: divat - ám a webshopok jelenléte a hétköznapjainkban ezt az állítást szerintem sokszorosan is cáfolják. Gondoljunk csak az EU-s webshopokra, akár Ausztriában, vagy Angliában van a webshop bejegyezve, nagy valószínűséggel szállítanak hazánkba is termékeket (fizetendő vámra vigyázni! :)).


Most már hobbinak mondhatom a lakberendezési webshopok böngészését, igaz nem lehet a terméket megtapogatni, de ma már annyira jó minőségben vannak a termékek befotózva, hogy egy monokróm termék tapintása is teljesen átjön a képeken keresztül. Na meg nincs tömeg, nincs sorbanállás, otthon egy tea mellett végig tudom nyugiban pörgetni a legújabb kínálatot. Nagyon szeretem a magyar webshopok deko elemeit, ha végignézünk egy Bonami vagy DODO Home weboldalt, szerintem az utolsó dolog amire gondolunk, hogy Magyarország nincs tisztában az aktuális lakberendezési trenddel. Ezeken a dizájner webshopokon nem csak kézzel készített, kevés darabszámban legyártott termékeket találunk, hanem tömegtárgyakat is, amiket én személy szerint ugyanúgy szeretek.


A magyar webshopokon kívül sok időt töltök külföldi shopok kínálatainak böngészésével, és tényleg nagy öröm látni, hogy nem ritka a 10 - 20 eurós dizájner termék sem. Persze a külföldi webshopokból úgy érdemes rendelni, ha egyszerre több terméket teszünk a kosárba, hogy a házhosszállítás minimális, vagy ingyenes legyen.


Összegyűjtöttem nektek a kedvenc magyar és német lakberendezési webshopjaimat, a termékeket mind megtaláljátok a Kedvenceim listán. Kellemes böngészést!


WESTWING www.westwing.deBELIANI www.beliani.hu


GELIEBTES ZUHAUSE www.geliebtes-zuhause.de


BONAMI www.bonami.hu


DODO Home www.dodohome.hu


DESENIO www.desenio.com