Húsvéti termékkínálat a boltokban

Igaz húsvétig még van egy hónapunk, de érdemes már időben beszerezni a dekorációkat, hogy otthonunkat tavaszi hangulatba varázsolhassuk. A bejegyzésben 3 áruház termékeit fogom nektek bemutatni, hogy segíthessek a kiválasztásban. A lista összeállításakor törekedtem arra, hogy olyan díszeket osszak meg veletek, amik egységára 4 000 forintnál nem drágább.


Talán sokan nem is gondolnátok, de a kik telis-tele dekorációs elemekkel, az adott évszaknak megfelelően. Ez húsvétkor sincs másképp. A kik listát nyuszi formájú mini szobrokkal szeretném kezdeni, hiszen ez a fajta dekoráció szinte alap darabnak mondható húsvétkor (a barka és tulipán mellett). A kikben több színű és méretű nyuszit is beszerezhettek, nekem az egyik kedvencem a matt arany nyuszi és a mellette lévő fehér tojásos nyuszi. Ezek a dekorációk 300 és 600 forint között már megvásárolhatók. Akik inkább a hagyományos díszeket kedvelik, természetesen ők is megtalálják az egyszerűbb darabokat: masnis és fehér díszek ugyanúgy kaphatók a kikben.

Ami nekem az idei húsvéti díszekben nagyon tetszik, az a tojás kaspók széles kínálata. Vannak kicsit különlegesebb kaspók is, pasztell és arany színben, de az örök divat fehér szín is megtalálható. Természetesen nem maradhatnak el a szavakból kirakott díszek sem, a kik német oldalán fehér, kék és baba pink színben is találtok díszeket. Sajnos én még nem találkoztam ezzel a termékkel itthon, de nem kizárt, hogy nálunk is kapható 1-2 üzletben.


A húsvéti felsorolást folytassuk a kika termékkínálatával! Összességében a kikáról elmondható, hogy a tavaszi díszek igyekeznek a természetesség felé venni az irányt, kevesebb dizájner darabot vélhetünk felfedezni a kínálatban. A kikhez hasonlóan, a kikában is beszerezhetünk nyuszis dekorációkat 1500 és 3000 forint között. A kikában már fa alapú termékeket is megvásárolhatunk, a teljes kínálatot itt nézheted meg.

A jyskben sajnos nincs húsvét specifikus termék, azonban van jó pár olyan dekoráció, amivel kiegészíthetjük a húsvéti termékeket. A jysk tavaszi kínálatát itt nézheted meg.


A Pepcoban leginkább olyan húsvéti termékeket tudunk beszerezni, melyekkel a húsvéti kosarunkat tudjuk feldobni: színes tojások, tavaszi virágos, illetve lepkés dekorációk és apr nyuszis termékek. A jyskhöz hasonlóan, a Pepcoban is inkább a standard tavaszi deko elemek dominálnak. Az aktuális katalógus itt megnézhetitek, mivel a húsvéti dekorációk hasonlók a korábbi évekhez, a régebbi katalógust pedig itt nézhetitek meg.


Nekem személy szerint a kik kínálata tetszik a legjobban a kereskedelmi boltok közül, de kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is! 😉🐰 Kellemes húsvéti készülődést!