Interjúm Pesti Gabó, Glamour-díjra jelölt lakberendezővel

Pár hónappal ezelőtt Gabótól kaptam egy kedves üzenetet, miszerint szeretné ha újonnan induló blog sorozatában elsőként vennék részt. Mondanom sem kell egyből igent mondtam az interjúra, számomra ez egy hatalmas élmény és megtiszteltetés volt egyben, hogy egy Glamour-díjra jelölt lakberendező velem szeretne interjút készíteni. Az beszélgetés részletét most a blogomon is elolvashatjátok. Köszönöm Gabó ezúton is még egyszer! :)

Mit jelent Neked az a szó: otthon?

Biztonságot, nyugodtságot. Azt a helyet, ahol tényleg önmagam lehetek, ahol nem ciki sírni, vagy ahol úgy nevetek, ahogy jól esik. Ahova az emberek mosolyogva lépnek be, ahol szabadnak érezhetem magam.


Milyen szempontok alapján rendezted be a lakásodat?

Egyszerűség, letisztultság, minimalizmus. Az elrendezés adott volt a pici lakásban, ezért inkább a színekkel és a berendezésekkel próbáltam játszani. Nálam a fehér, fekete, pasztell rózsaszín árnyalatok az abszolút kedvencek, ezért igyekeztem csak ezeket a színeket felhasználni a nappaliban, a konyhában és a teraszon is. Praktikus bútorokat választottam, amelyek nem foglalnak nagy helyet, így átjárható marad a lakás a kis helyiségek ellenére is. Sok a világos bútor, így olyan mintha kicsit nagyobb lenne a lakás. Fontos szempont volt az is, hogy minden kis zeg-zugban lehessen növény, mert a kertészkedésben egy új hobbit találtam.


Miben nyilvánul meg a személyiséged az otthonodban?

Szeretem a dolgok egyszerűségét, a természet közelségét, ezek mind jellemzőek az otthonomra is, például sok a fa felület és a fehér szín a berendezéseken. Nem bonyolítom túl a dolgokat, szeretem amikor minden átlátható, és mindennek megvan a pontos helye.


A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el.