Keretezett képek a nappaliban

Ha rendszeresen követitek az Instagram profilomat, feltűnhetett számotokra, hogy lelkes rajongója vagyok a keretezett képeknek. Amíg régen nem volt elterjedt a motiváló üzenetek bekeretezése, addig ma már ékes díszítőeleme a nappalinak, a hálószobának vagy akár a konyhának is. Manapság olyan világban élünk, amiben olyan kihívásokkal kell megküzdenünk, amik 10 évvel ezelőtt még tán nem is léteztek. Szerintem mondhatjuk, hogy a mai társadalom ki van éhezve a motiváló erővel bíró dolgokra.


Számos offline és online motivációs eszköz létezik, gondoljunk csak a könyvekre, a naponta push üzeneteket küldő appokra, a Topjoy kupakos üzenetekre vagy az üdvözlő kártyákra írt kedves megjegyzésekre. Két éve pedig töretlen népszerűségnek örvend a képkeretekben elhelyezett rövid, motivációs szövegek is.


A keretezett üzenetek népszerűsége több tényező hatásának köszönhető: korábban drágábban tudtunk képkeretet venni, amióta pedig elérhető hazánkban a Pepco és a KIK olcsóbb termékei (hangsúlyoznám, hogy nem rosszabb minőségben), az áruházak kénytelenek voltak a piacon észlelt kínálatváltozást lekövetniük. Másrészt, a motiváló üzenetek először az online világban terjedtek el, ezután csak idők kérdése volt, hogy mikor hódítja meg a printes piacot. Harmadrészt a deko áruházaknak mindig kell újat mutatniuk és egyes trendek nagyobb életciklussal rendelkeznek a többihez képest. Ezt talán sikerült eléggé közgazdászosan kifejtenem (hiába, közgázon végeztem), de ezek állnak a trend hátterében.


Na de térjünk a lényegre. 😉 Szerettem volna nektek valamivel kedveskedni, napról napra több olvasó látogatja a blogot, amiért nagyon hálás vagyok nektek! Készítettem nektek 4 különböző, ingyenesen letölthető motivációs üzeneteket, melyeket többféle képpen is elhelyezhettek: akár egy képkeretben kinyomtatva vagy egy rácsra, facsipesszel felakasztva. Az üzenetek több méretben is elérhetőek, 15x20-as, 18x24-es és 20x28-as méretben, használjátok őket bátran!

15x20 cm 18x24 cm 20x28 cm

15x20 cm

18x24 cm

20x28 cm

15x20 cm

18x24 cm

20x28 cm

15x20 cm 18x24 cm

20x28 cm