Októberi dekorációs ötletek

Ez a hónap sem telhet el új dekorációs ötletek nélkül, folytatódjon a szeptemberben elindított sorozat. :) Az ősz sok szempontból a kedvenc évszakom (bár ezt már meséltem nektek korábban is, hogy mindegyik évszakban van valami, amit nagyon imádok), rövidülnek a nappalok, kicsit hűvösebb lesz: előkerülnek a gyertyák és a vastag takarók. No de, túl szokványos lenne ha csak ilyen kiegészítőkkel dobnám fel az őszt :).


Talán már többetek járt a Kedvenceim oldalon, ahol időről-időre feltöltöm az aktuális kedvenc lakberendezési eszközöket (főleg JYSK, IKEA, illetve H&M Home termékek). Akik szemfülesek voltak, már észrevehették hogy pár hete párnák tömkelege jelent meg, ami csak egy dolgot jelenthet: a párnák kerülnek terítékre októberben. Mielőtt belevágnánk a párna trendekbe, kezdjük a listát az új lakótárssal. :)


Nagyon (nagyon de nagyon) régóta vártam már arra, hogy a kedvenc fikusz fajtám ismét megvásárolható legyen az IKEA üzletekben. Legutóbb tavaly szerettem volna venni, de annyira hamar elkapkodták, hogy majdnem 1 évig nem is volt elérhető az áruház kínálatában. Szeptemberben ismét került a magyar boltokba (fura, hogy például Németországban sztenderd termék), így első utam az IKEA-ban a növényosztályra vezetett. A képen egy 1 méter magas Ficus Lyratat láthattok NYPON műanyag, betonhatású kaspóban.Sok dekoráció van ami öltözteti a nappalit, azonban egyik sem tud úgy újjávarázsolni egy kanapét, fotelt, mint a párna és a takaró. Szeptemberben a kanapét fehér takarókkal takartam le, sokat gondolkodtam hogy érdemes lenne-e új kanapét venni, végül úgy döntöttem marad az L-alakú kanapé, mivel semmi gond nincs vele, azonkívül hogy szürke :). A fehér világosabbá tette a nappalit, ezt pedig világos párnahuzatokkal próbáltam fokozni. Mint tudjátok, az egyszerűség híve vagyok, nem szeretek 3 színnél többet keverni egy helyiségben, így a nappaliban jelenleg a fehér (és annak árnyalata a tört fehér), fekete és a pasztell rózsaszín az uralkodó. Nem mondanám ezeket a színeket kifejezetten őszies színeknek, de mindenki olyan színeket használjon, melyeket szeret :). Tőlem teljesen távol áll a mustársárga, bordó ... ettől függetlenül még imádom az őszt, és a színes faleveleket. Arról már meséltem nektek, hogy a növényprojekt idén ősszel beindul, remélhetőleg a következő hónapban tudok nektek mutatni újdonságokat.Remélem tetszett a cikk, a képeken szereplő párnákat és növényt megtaláljátok a cikk alján, vagy a Kedvenceim menüpont alatt. Ha elsők között szeretnél értesülni az új bejegyzésekről, iratkozz fel te is a hírlevélre! :)

FICUS LYRATA

Megnézem


Len díszpárnahuzat

Megnézem


Bojtos díszpárnahuzat

Megnézem