Szeptemberi dekorációs ötletek

Új sorozat indul a blogon: minden hónapban új dekorációs szerzeményekről írok majd nektek. :) Mivel nagy követője vagyok a minimalista stílusirányzatnak, ezért nem lesz nehéz kitalálni, természetesen minimalista és skandináv termékeket mutatok majd be nektek. Kezdjük is a szeptemberrel!


Az ősz már meg-meg mutatja magát - főleg inkább a hajlani hidegben - így elhatároztam, hogy a kitűzött cél minél inkább a naturális színekről fog szólni nálam, próbálok minél több kerámia és fa anyagú kiegészítővel feldobni az őszt.


Az első termék, amit szeretnék nektek megmutatni az a H&M Home ikonikus kerámiavázája. Szerettem volna már tavasszal is megvenni ezt a csodás kiegészítőt, viszont annyira hamar elkapkodták a boltból és a webshopból, hogy erre szerintem még a forgalmazó sem számított. Szerencsére szeptemberben ismét rátaláltam, így nem bíztam a véletlenre és azonnal hozzáadtam a kosárhoz. :) Tegnap meg is érkezett, tudtam hogy hol lesz a helye: a nappali dohányzóasztalát próbáltam minél kevesebb kiegészítővel feldobni, így most két váza, újságok és egy gyertyatartó boldogít a kanapé előtt.A kerámia kiegészítők mellett itt volt az idő több fa anyag becsempészésébe, ezt a konyhával kezdtem el. A lakásomról elmondható, hogy inkább a matt fém felületek dominálnak, viszont hogy ne legyen olyan rideg a lakás a hideg napokon, úgy döntöttem kell egy-két melegséget idéző dekoráció is. A bakancslistám TOP 5-jében szerepelt egy fa vágódeszka, ami amellett hogy tökéletes dísze a konyhának, nagyban megkönnyíti a reggeli készítését, miután épp hogy kikeltem az ágyból. :) A vágódeszka mellé vettem egy absztrakt formát illusztráció képet is fa kerettel.Remélem tetszett nektek a mini bejelentkezés a szeptemberi vásárlásról, a termékeket megtaláljátok a "Kedvenceim" között is, ahol azonnal átmehettek az adott webshopra.


Tovább a kedvencek listára.