Természet közelsége a lakásban nude színű dekorációkkal

Habár még javában tombol az indián nyár, szinte mindegyik lakberendezési boltban lehet már őszies dekorokat vásárolni. Idén ősszel nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a fa felületekre és fa különböző barna színeire, amelyeket nude kerámia dekorációkkal vegyítek. A krémszínű dekorok szinte bármelyik évszakban tökéletes kiegészítő elemei lehetnek, hiszen semleges színük miatt minden árnyalattal jól kombinálhatóak.


Amellett, hogy világosbarna és bézs színek lesznek a lakásban, szeretném a szürkét is megtartani, tehát keverni a fa felületet beton anyaggal. A márványos, szürkés textúra indusztriális designt visz a nappaliba, viszont a többségben lévő nude kiegészítők mégis otthonossá varázsolják a környezetet.


A szárazvirágok még mindig fénykorukat élik, a bézs színű terméssel rendelkező füvek pedig tökéletesen illeszkedhetnek az őszies hangulatú dekorokhoz. Ha szárazvirágokat szeretnétek vásárolni, javasolnám, hogy először nézzetek szét a környéken, hiszen az ártatlannak látszó magas füvek tipikusan bézs, világosbarna terméseket hoznak. Ilyen például a mindenki által kedvelt pampafű, amelynek beszerzése csak első hallásra tűnik bonyolultnak, nekem például sikerült a minap a szomszédos utca egyik elhagyatott területén szednem egy jó nagy csokorral. A fű szálait szépen széthúztam, majd lefújtam hajlakkal, hogy a széthúzás utáni dús hatás megmaradjon, illetve nem hullassa a termést.
A kedvenc termékeim listára már feltöltöttem nektek pár nude színű kiegészítőt, illetve fotelt, nem fogok hazudni: abszolút szerelmes lettem, főleg a JYSK által forgalmazott HUNDESTED és VILDSUND fotelekbe! Jelenleg olyan fotelt keresek az íróasztalomhoz, ami nem tipikusan egy íróasztali szék, hanem egy annál sokkal kényelmesebb fotel megfelelő ülő-magassággal.
Érdemes a kedvencek listát tovább böngészni, hiszen folyamatosan töltöm fel nektek az aktuális kedvenceimet, főleg olyan termékeket szoktam kiválasztani, amelyek könnyen kombinálhatóak bármilyen színnel, hiszen nem mindenki szeret olyan neutrális színekkel körbevenni magát, mint én. 😁 Szívesen várom a ti ajánlásaitokat is, nyugodtan küldjetek nekem klassz termékeket Instán vagy e-mailen keresztül.