Utolsó nyári hétvége a teraszon

Az idei nyár számomra nagyon hamar elment, de mondhatnám azt is, hogy az év fele csak úgy észrevétlenül elrepült. Szerencsére az utolsó nyári hétvégén az idő csodás maradt, így az évszakot stílusosan tudtuk búcsúztatni.


Ez az idei nyár felemás érzéseket kelt mindenkiben ebben biztos vagyok, bennem is. Szerintem a tavasz után a nyár sem úgy alakult, ahogy azt mindenki tervezte. Viszont próbálom mindenben a jót keresni, hogy ne lássam annyira borúsan a valóságot. Nálam egy nagy pozitívum a helyzet ellenére az volt, amikor belevágtam tavasz végén a terasz felújításába, beszereztem jó pár olyan dolgot, amire már régóta vágytam. Egy korábbi bejegyzésben már írtam nektek a teraszon található dekorációkról, ide kattintva újra elolvashatjátok. :) A sok új dolog között a mai napig a legnagyobb kedvencem a kültéri szőnyeg.A terasz hatalmas energiákkal tölt fel, főleg így a nyár végén, főleg amikor sajnos a koronavírus helyzet egyre rosszabbnak tűnik, és újra home officeba kényszerül majd az emberek többsége. A szombati munkanap is itt telt, próbáltam gyakorolni az agilis munkát az íróasztal és kinti kanapé között :). A vírushelyzet egy dologra biztosan megtanított: nagyon fontos az egészséges munka és magánélet egyensúlya, hogy jobban tudjak teljesíteni az élet bármely területén.


Amiben már biztos vagyok most, jövőre szeretném folytatni a terasz projektet egy napernyővel és egy mini reggeliző sarokkal. Szüleim és a kutyik (két mopsz, Yoda és Kylo) az augusztusi hosszú hétvégén nálam voltak, és amikor csak tehettük a teraszon levegőztünk, reggeliztünk, vacsoráztunk ... a hangulat adott volt a szuper családi hangulathoz, viszont egy mini étkezőgarnitúra hiányzott a képből. Na és persze az sem másodlagos, hogy egy mini kültéri asztal+szék kombó mennyire kényelmesebb lenne ahhoz a munkához, amit kénytelen vagyok a jó időben a benti íróasztalomnál elvégezni. Ez majd a jövő zenéje, lesz időm bőven kinézni a megfelelő asztalt. :)


Szóval számomra az otthoni munkavégzés igazán kellemes, és még milyen jó lesz fél év múlva, amikor ismét beizzítom a terasz projektet :).Most egy időre elbúcsúzom a szeretett teraszomtól, a párnák lassan a tárolóba kerülnek, a leanderek pedig beköltöznek a nappaliba, hogy aztán jövő tavasszal ismét ékkövei lehessenek az imádott balkonkertemnek. Ideje felkészülni az őszre, a gyertyák már elő is kerültek a nappaliban. Kedves teraszom, találkozunk jövőre! ❤️