Screenshot 2021-11-01 at 16.40.11.png
tornpaper.png
tornpaper_edited.png

Hellóka, üdv itt! 😊Dorinának hívnak, 27 éves vagyok, a legtöbben csak Dorcinak becéznek. 2018 februárjában költöztem fel Budapestre Pécsről, szerelem volt első látásra a város. A lakberendezés már régebben is érdekelt, a saját szobámat Pécsett mindig próbáltam a saját kis dekorjaimmal feldobni, sokukat a mostani lakásomba is elhoztam. 

 

Az évek alatt sokat változott az izlésem lakberendezés terén. A felköltözésem elején inkább a fekete és a fehér szín dominált, ez 2021-re teljesen átalakult: bézs, pasztel rózsaszín és fehér színek vették át az uralmat. A fémes, krómos anyagokat pedig a természetes felületek váltották fel: fa és matt kerámia. 

A hétköznapokban marketing menedzserként dolgozom technológiai iparágban, a lakberendezés mellet a tech szféra a másik nagy szerelmem. Az alapképzést gazdaságinformatikusként végeztem, megjártam Kínát és Németországot is, majd a marketing mellett köteleztem el magam az IT piacon. Azóta sem bántam meg!

Szabadidőmben szeretek a családommal, barátaimmal lenni, vagy a hobbijaimnak élni: edzés, túra, úszás, nyelvtanulás, olvasás vagy Netflix. Az sem ritka, hogy fogom magam este 11-kor és marketinggel kapcsolatos témában fejlesztem a tudásomat. 🙈